Tak jsme zase na začátku

Tak jsme zase na začátku

...Na začátku naší společné cesty napříč školním rokem 2015-2016. Berušky se na tuto cestu vypravily indiánskou kanoí, aby společně získaly "nugety", které odmění jejich úsilí za poznáním, Žabičky se vydají na cestu za indiánskými peříčky, no a Kuřátka se svým "kamarádem" Pipinem budou muset zvládat nejedno úskalí při opravdovém začátku i dál během celé cesty.

...Počátek našeho společného putování byl většinou veselý, pestrý i malinko uplakaný (bez slziček se to snad nikdy neobejde).

...Velmi příjemné zastavení na začátku našeho putování bylo v divadle "Drak", do kterého se vypravili indiáni z Berušek a Žabiček. Vysoce profesionální představení bylo nejen zábavné, ale poukázalo i na to, že zábava pro děti se dá udělat jiným, i když trochu netradičním způsobem, než obvykle.(10.9.2015)

...Silným zážitkem pro indiány z Berušek a Žabiček bylo dne 15.9.2015 dětem již známé "muzikohraní", které skvěle zapadlo do indiánských témat v programu obou indiánských "kmenů" Na Habru (pro Kuřátka je ještě brzo, až tak v půli cesty).

...Indiánům kmene Berušek začalo plavání, které je pro jejich plavbu indiánskou kánoí nezbytné (hlavně v případě převrácení kanoe ).

Pro začátek to opravdu stačí, ale jinak - šťastnou cestu, haberští indiáni!

http://www.rajce.net/a11915592

Zobrazení: 1072