Hola, hola, hola hej, začal masopustní rej...

...HOLA, HOLA, HOLA HEJ, ZAČAL MASOPUSTNÍ REJ ...

Čas letí jako voda, vánoce jsou dávno za námi, je tu únor a s ním masopust. Doba plná veselí, humoru, písniček a žertovných říkadel, také doba dobrého jídla a pití.

A jako každý rok, indiáni na haberské školce si masopustní týden ve dnech od 16.2. - 20.2.2015 opravdu užili. Již tradičně se všechny děti scházely každý den na společném masopustním muzicírování. Celou školkou se nesly tóny žertovných masopustních písniček, doprovázených zvuky hudebních nástrojů, které si děti v každé třídě samy vyrobily. Nesměl chybět ani vozembouch, vždyť právě ten k masopustnímu veselí neodmyslitelně patří. Písnička "Já jsem muzikant" se stala po celý týden malou "hymnou" všech haberáčků. A věřte opravdovými muzikanty byli tentokrát snad všichni... i paní učitelky.

Krásným zpestřením masopustního týdne se staly v úterý 17.2. "MUZIKOHRÁTKY A BUBNOVÁNÍ". Program, který využívá muzikoterapie a seznamuje děti s rytmickými a melodickými nástroji z celého světa. Program dvou mladých lidí, zapálených pro to, co dělají. Vysoce emotivní, nápadité, úžasné! Kéž by takových zážitků bylo více - Děkujeme.

..... A to je prozatím vše, ahoj příště.

Zobrazení: 1309